Tracks inspelen

Voor veel koren en solisten is het aantrekkelijk om een CD te maken. Het gebeurt regelmatig dat alle nummers op één dag worden opgenomen, compleet met instrumentale begeleiding. Een goed alternatief kan zijn om de opnames te spreiden. Zang en het leidend instrument (vaak piano of gitaar) worden eerst opgenomen. Naderhand kunnen andere instrumenten worden toegevoegd. 

Heb je gitaarpartijen of percussietracks nodig voor jouw lied, kinderkoor of gospelkoor? Dan kan ik je wellicht van dienst zijn. Zowel met akoestisch als elektrisch gitaar. Maar ook voor baspartijen en percussiepartijen ben ik beschikbaar. 

Overigens kan ik ook zorgen voor opnames van andere instrumenten (piano, basgitaar, percussie, viool, fluit, saxofoon). Hiervoor vraag ik musici uit mijn netwerk. 

Voor een goed opnameresultaat heb ik enkele cursussen opname audiotechniek gedaan. Ook beschik ik in mijn lespraktijk over goede opnameapparatuur. Neem gerust contact op als je vragen hebt!

Werkwijze

Benieuwd hoe zo’n traject in zijn werk gaat? Hiernaast zie je mijn werkwijze.

We bespreken de wensen m.b.t. het invullen van gitaarpartijen. Wees daarbij zo duidelijk mogelijk. Wellicht zijn er mp3tjes die als voorbeeld kunnen dienen welke sfeer en stijl gewenst wordt.

Vervolgens maken we een prijsafspraak.

Jij stuurt een muziekbestand van de opgenomen liederen waarbij een gitaarpartij nodig is.

We beluisteren het resultaat. Als de gitaarpartijen naar tevredenheid zijn, is mijn klus geklaard.

Flageolet

Bij Flageolet ontwikkel jij je muzikale talent op gitaar, basgitaar of percussie.
Het is mijn passie om je daarbij te helpen. Dat doe ik op een persoonlijke, betrokken manier, vanuit een christelijke levensvisie. Iedereen is welkom. Kom gewoon zoals je bent!

Contact

Peter de Jong
Frankendaal 9
6715 JK Ede

info@flageolet.info

0318-638838
06-10981998